Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda säkra


Vi talar om mullvadsgångar
och nedbrända luftslott

om meteorer som rest långväga
för att sedan falla

om nyttan och onyttan

om undansparkade stolar
och livsklorofyllen därunder

Så vänder vi oss ett varv
med nyfyllda depoer
och löser ännu en biljett mot ovissheten
det enda säkra.







Fri vers av _Mian_
Läst 591 gånger
Publicerad 2005-05-04 22:15



Bookmark and Share


  Litorina
Du har en egen och vacker stil. Gillar denna särskilt.
2005-05-23

  Dagg
Skön dikt. För mig är det det enda som håller mitt förnuft vid liv, att jag åtminstonne kan vara säker på att jag inte kan vara säker.
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_