Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag inte redan hade någon så skulle jag fråga om du vill gifta dig med mig


För Ingen.
Ingen passar mig bättre än du.
På riktigt.
Det är lite ironiskt egentligen.
Att du.
Är min perfect match.
Och att jag inte vill ha dig.
På det viset.

Men hade jag inte redan någon.
Så skulle du bo här hos mig.
Ändå.
Vi skulle vara sambos.
O-sexuella sambos.

Jag skulle mata dig med trippel choklad rippel.
Hela dagarna.
Och det skulle komma stiliga karlar.
Och hälsa på oss.
När behoven blir för stora.
Sådär, ett par gånger om dagen.
För även där.
Är vi lika.
Men sedan får dom gå.
För då ska jag.
Spela fula skivor för dig.
Och vi ska dansa.
Tryckare.
Så som i Globen.
Fast på stora golvet.

Och vi ska sitta nära.
Framför tv\'n.
Och älska honom.
Det fantastiska överbettet.
Så som bara vi kan.
Ska vi älska honom.
Sedan ska vi sjunga.
Lagom falskt.
Till alla konstiga låtar.
Som vi.
Faktiskt tycker om.
Som kanske bara.
Vi tycker om.

En katt måste vi ha.
Såklart.
Nej, Många.
Alla kan heta Mjau.
Eller Katten.
Det gör inget.
Att du är lite allergisk.
Det går säkert över.


När vi blir några år.
Äldre.
Ska vi öppna hem.
För ännu äldre.
Tanter.
Men bara för söta, snälla tanter.
Med vitt permanentat hår.
Som tycker om oss.
Och Mjau.
Och Katten.
Och dom andra Katten.
Vi ska lära dom dansa som vi.
Och dom får.
Gubb besök.
Om dom vill.
För vi är snälla.
På det här hemmet.
Bara ingen gömmer.
Sina bajskorvar.
I sängen.

Så vad säger du min sköna?
Vill du gifta dig med mig ifall jag blir utan karl någongång?




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 18:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
syskonsjälar är inte helt fel
en gång ville min plastdoter
gifta sig med sin mammas gubbe

ungefär som väldigt unga grabbs
ibland vill gifta sig med mamma
när de blir stora en gång i tiden
2007-12-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Du får det här innehållet att dansa.
Vilken charm//B
2007-11-08

  LaPetiteRobeNoire
I do, I do!

Det är bara du, som kan få det att pirra, trots att du är tjej, och det är ju inte min grej.
Men frågade du mej skulle jag aldrig säga nej!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious