Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ovishten kring kännslor ger oftast mer skada än slag


Ovishetens tortyr

att plågsamt sakta se på
när man långsamt glider iväg
från någon man älskar

utan att kunna förstå varför
eller hur man ska agera
som en lerig pöl avskild från floden

ett slitande nederlag
utan strid eller kamp
ovetandes vart man färdas

att ovisheten äger så mycket grymhet
viste jag inte för än nu
jag vet bara lidandet och väntandet

frågor om vad som gör mig lycklig
saknar svar, då förklaringen tynat bort
i väntan på lyckan

den ständiga väntan
på att någon skall komma med svar
ger föga tröst

gruvliga, grävande, gråtande känslor
borrar gångar av förvaring, i mitt bröst
för kärlekens giftiga kärnbränsle

ska nu kärlekens solnedgång försvinna
ännu en gång för mig
drunknad bakom horisonten

av ovishet





Fri vers av Nemloth
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 20:30



Bookmark and Share


    Cammo
Vackert. Ovishet gör så grymt ont. Bra skrivet
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Nemloth