Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du som är av ängel material
Graciös, vacker och med hög potential
Du rör vid mina fuktiga kinder
Och gör så att mörkret försvinner
Du ger mig en gnutta av sjunde himlen
Men känslan försvinner fort med vinden
Du låter mig se dina vackra vingar
Och smeker mig ömt med dina bara fingrar
Du håller min hand
Tar mig genom vatten, eld och sand
Du gör så att jag stadigt står, på jord
Även om jag tappat allt mod
Du får mig att orka
Och med dig kommer mina tårar fortare torka
Du som jag inom mig bär
Det är bara Du som kan få mig känna såhär
Du som är av ängel material




Fri vers av S.N.
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.