Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ung konstnärinna skriver till...


Brevet 23

Bonjour Monsieur!

Ännu en höstdag att förundra sig över – lika vacker och färgsprakande som Er själ.
Är precis hemkommen från dagens anatomistudier där vi lärt oss allt om inre riktningar samt extremiteternas rörelse - dessutom benämnda med de mest avancerade namn.
Tack och lov behövde vi inte utföra några reella incisioner, endast ägna oss åt skikt- och lägesindelning på papper. Jag kommer aldrig att bli någon da Vinci men mina dansöser kanske kommer att ta sig något bättre ut nu vad det gäller form, volym och rörelse.

Idag är mitt hjärta lyckligt och jag tror Ni anar varför. Trots en ihärdig huvudvärk så klappar mitt hjärta å det vildaste. Skratta Ni bara! Jag vet att jag är en stollig toka men jag måste få ur mig det mitt hjärta är fullt av.
Jag ska nu lägga mig ner på min schäslong, vila huvudet en stund och bara tänka på allt det goda som Ni genom Er närande frånvaro tillför i mitt liv.

Visst är det lustigt och lustfyllt med denna vår så speciella relation.
För mig är den guld värd och förgyller min vardag allt som oftast.
Utan Er inspiration och geist hade jag aldrig orkat kämpa så frenetiskt och rida ut stormarna omkring mig.
Jag önskar och hoppas att även Ni finner mig lika inspirerande och njutbar.
Jag skriver detta för att visa Er tacksamhet och som alltid min eviga kärlek.

Vi hörs snart igen…
Er lycksaliga Clara W.




Prosa (Novell) av Carola Jeryd
Läst 675 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 05:31



Bookmark and Share


  KristinaE
underbart \"närande frånvaro\".. klart bättre än \"tärande närvaro\" - från en som vet...hi, hi
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för