Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i slutet av en flykt



kvinnan står på gräset
himlen är tom på moln



kvinnan står på gräset
himlen är tom på moln



kvinnan står på gräset
himlen är tom på moln



mannen står på gräset
himlen är tom på moln



kvinnan står på gräset
himlen är tom på moln



kvinnan står på gräset
himlen är tom på moln



kvinnan står på gräset
himlen är full av moln



kvinnan står på gräset
himlen är tom på moln



vingslag genom luften
fåglar flyger åt söder




Fri vers av alfa VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 08:18



Bookmark and Share


  wayward - taiga
yeah
2007-11-18

  sister mary
Tycker om ordklangen i \"himlen är tom på moln\".
Texten lämnar mycket åt mig som läsare - eller inbjuder mig att delta i skapandet, hur man nu ser det.
Vissa dagar passerar en så här text bara förbi mig, andra startar den min fantasi.
Är det ett foto, några ögonblicksbilder... Eller en metafor? Både och? Slutet på en relation eller slutet på en flykt ifrån varandra? Vart tog mannen vägen, är det hans vingslag - eller hennes- eller helt enkelt fåglarnas? Och så var tankarna igång...
2007-11-08

  Ms Lovecraft
Slutet är som en utebliven orgasm.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén