Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lillebror skapar nytt ord igen


Nattfrukost


När min äldste son som ofta vänder på dygnet

äter fil och flingor på natten

så äter han nattfrukost enligt lillebror




Övriga genrer av eva m h
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 11:23



Bookmark and Share


    Maria Malm
En förträfflig benämning.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

eva m h