Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om frihet

tittar man på
frihetsberövandet
som straff

så blir friheten
med ens
mera tydlig




Fri vers av Anders P VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-05-05 00:19



Bookmark and Share


  kanelen
Så sant det du sätter fingret på....
2005-05-05

  Almaz
Enkelt, solklart.. och väldigt sant!
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP