Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordbruk

Bruka orden som vi bruka jorden,

så ett vänligt, och du får skörda,

ett leende, som lättar din börda.

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 15:01



Bookmark and Share


  joss
Jag håller med, klocka ord!
2007-11-09

  stella
Klokord!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver