Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon som har ett


en gjutjärnskamin
i porslin med mönster vit
blev sönderslagen

av mig men jag vaknade
var finns mitt drömlexikon




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 08:22



Bookmark and Share


    papillon
I Gamla Stan, på Kornhamns torg, i Hallbäcks antikvariat kanske?
Skämt åtsido, jag tycker det här är en tät och härlig drömdikt, en miniatyrpärla.
2007-11-09

  kath
sådana här drömmar är så verkliga .. undrar alltid vad de vill berätta ,,,, hoppas du finner svaret i dagen ...

///// Kath
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP