Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är väl inte den bästa att uttrycka på rim, men hur som helst blir det min egen melodi För det är mina rader oavsettt vad det innehåller. Egenvärdet är guld värt


Alla förenade i egen sång




Ordet kan formas som en vacker sång

om smärta o lycka på en o samma gång

Sjunga för oss om livet i stort o smått

med målande toner eller helt enkelt rått

Vackraste vyer eller längtande berg

platser som skär i både ben o märg

Verklighet eller också bara ren fantasi

Många hålls fångna och andra är fri

En del är så utnött och tuggas ihjäl

Andra har både ett hjärta och en själ

Smaka och njut av dess egna melodi

För alla kan göra en sång av poesi






Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-09 08:35



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Kanonbra! Gillar skarpt den här :)
2007-11-09

  Åsa Gustavsson VIP
det är kul att rimma, ja, att skriva i bertämd form ibland, man får tänka efter extra noga
den här blev en fin sång
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP