Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Please

Kan vi inte

Bråka

Om en skidbacke

Enas

Om våra  olikheter

Egenheter

Och ändå

Stå ut

Med varandra

Trots

Oss själva




Fri vers av Lilla Lina
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 10:51



Bookmark and Share


  arie
koncist ... och med en andemening som heter duga...
märkvärdigare än så behöver det inte vara

Och ändå
Stå ut
Med varandra
Trots
Oss själva

den sista meningen trots oss själva...
lägger tyngdpunkten vi det det ytterst handlar om

snyggt...diktat

och skidbacke är ju alltid roligt att tvista om
lutningarna kan ju vara både uppåt och nedåt
beronde på var man står i backen och vart man vill
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lina
Lilla Lina