Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur är det med herr larsson


ibland blir herr larsson irriterad
så där

så det kryper i kroppen av laddad elektricitet

nästan förbannad
och till synes helt utan anledning
men skenet kan bedra

han vet nog egentligen vad det handlar om
men väljer att blunda och dölja sanningen för alla
till och med för sig själv

ibland
irriterar också det herr larsson




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-09 16:47



Bookmark and Share


  ia VIP
gillar herr larsson på ett underligt sätt
han är som så många, men ändå dock inte en i mängden
Han sätter bomärken i själen...
2007-11-12

  Tabes
Finurligt skrivet. Jag gillar hur \\herr larsson\\ både inleder och avslutar, det blir en fin avrundning. Dessutom vill jag sälla mig till tidigare kommentatorer och bekänna att en liten rackarns larsson bor inuti mig också... Suck
2007-11-10

    Rimsmeden
Ge mina komplimanger till Herr Larsson!
2007-11-10

  Obnoxious
Idag är jag Herr Larsson
2007-11-09

  kath
och ibland är jag som herr larsson .... :-) träffsäkert och som alltid härlig läsning
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP