Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars lilla krassliga krankenpojke

 

 

Stackars lilla sjukling

ska jag ömka dig?

 

Ska jag ta din temp och kalla dig för normal

Stackars lilla krassliga krankenpojk

Ska jag sy samman alla dina vantar så alla

dina sjuka Jag ska kunna värmas av mig

 

Stackars lilla sjukling

ska jag ömka dig?

 

Ditt ömma huvud är misstänksamt blekt

är det verkligen rätt, är du verkligen död nu

Svettpärlorna som försvunnit från dina läppar

kudden som ligger vid din sida

är dränkt av saliv och blod

Dina pupiller är små och stirriga

en tår rinner, stackars lilla missfostrade ynkling

 

Säg mig är det så?

är det så man ska göra om någon sviker en

ska man mörda dem

Är det allt du gjort av mig

 

En mörderska

 

Säg mig nu till sist

Stackars lilla sjukling

ska jag ömka dig?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-11-09 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*