Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagrat guld

 

den röda ballongen

stiger

 

 

andlöst

 

 

vad är det som händer


kraften när du skriver

orden

medan jag läser dig

skriver jag redan fortsättningen

och du

 

det är redan för sent

 

 

punkten

där man bestämmer sig

är för länge sedan

passerad

 

omärkligt

 

 

det är dags för whisky

och sena nätter

 


kommer du

 

 




Fri vers av sister mary
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-09 23:47



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
En läcker sak. Punkten där man bestämmer sig som man redan har bakom sig. Man lever livet framlänges men upplever det baklänges. Känns det som ibland iaf.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

sister mary
sister mary