Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kravmärkt

Står ryggrakad, rakryggad som en fura utan grenar,

håller emot, envist mot omgivningens krav.

Min axlar bär på oket, fyllt av prestationens stenar,

sök rikedom genom lotto, tips, triss och trav.

 

Arbeta hårt och leverera, är det allt eller finnes annat,

kärlek och passion göms under grå yta av statusjakt.

Står klädsamt naken, hyfsat vaken, lik förbannat,

och väntar på modet, för att gå livet stig i motvals takt.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-11-10 07:08



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är rätt,
på alla sätt,
sätt på motvalls,
sprätt!
2007-11-11

  Michaela Dutius
Stark text som jag tar till mig.
Precis så tror jag vi är många som känner.
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver