Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sen dag i slutet av veckan utan cigaretter


Lågtryck i blodet

Insomnande blåsvädersregn
Fimprökande flimmer i mörkret
En middag som väntar
En död som lurar

Ännu några fimpar
från en grå glaskropp
Ett lock som trilskas
dropp från balkongtaket

För långt från cigarettaffären
för sent att sluta röka
Flimmer
Mörker

Blåst och snömodd i regnet
Middagen väntar
Sen kanske?
Lågtryck i blodet

Copyright© Mats Lundmark 2007




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP