Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

radera alla negativ

Jag hade en idé en dag
att radera alla negativ

gå ner till älven
och röra vid den
för att samla alla vattendroppar
i handflatan

vandra till lunden
och andas in den
bli uppfylld med frihet i andetag
och blöda för den

springa så långt jag kan
tills mina ben inte bär
tills jag sprängs
för att radera alla negativ




Fri vers av Ililja
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-11-10 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ililja