Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återigen en inspiration från Göran Sonnevi


Tystnaden mellan oss

Att älska är att vara
Om ditt varande föddes hos mig
vem skulle jag då vara

Din död   min död
Ditt liv   mitt liv
Var
helt assymetrisk

Vem skulle gett mig ro
annars




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP