Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budorden 2007

1. Du skall inga andra nördar hava jämte Bill Gates.

2. Du skall inte missbruka din plastikkirurg.

3. Tänk på jantelagen, så att du helgar den.

4. Hedra din plasma-tv, så den må leva länge.

5. Du skall inte dräpa för mindre än 500 kronor.

6. Du skall inte avslöjas när du begår äktenskapsbrott.

7. Du skall inte stjäla mer än du kan avyttra.

8. Du skall inte fara med osanning, såvida du inte är politiker.

9. Du skall inte ha några förväntningar på myndigheterna.

10. Du skall inte krama grannfruns bröst för hårt, ty de kan börja läcka.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver