Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad


När jag vill ha min frihet

utmanar jag din strategi att överleva

Starka överlevnadskrafter

kommer emot mig

Hotar mitt liv




Övriga genrer av eva m h
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 10:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Nog kan man väl överleva sida vid sida..eller..
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

eva m h