Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glädjandes sorg

Inte ett skratt så långt något öra hör
Långt från alla leende ansikten
alla vänliga, glittrande ögon

Ensam sitter han
med ansiktet sminkat
i ett leende

En ensam silverpil
glider sakta ner
smetar ut
det tillfixade leendet

 

Utan publikens skratt
är han bara en ensam clown
han är


-Ingenting




Fri vers av Jannike
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-11-11 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike