Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besparing

Vad dum jag har varit.

Kärleken går ju inte att

äga

styra

binda

önska fram

trolla bort

förvänta

förränta

ignorera

kamouflera

pracka på

snacka sönder

älta sönder

hacka sönder

Vad skönt!

för då kan vi ägna

vår kraft åt allt det andra

som

att älska

till exempel






Fri vers av Aftonkräket
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-11-11 17:31



Bookmark and Share


  stella
Låter förnuftigt och globalekologiskt korrekt!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Aftonkräket