Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tyste



raklång under takfönster


från tillfälliga vindsvåningar
smeker han

staden
stjärnorna


molnfria nätter

reser han
genom tomrummen

och syr ihop
de svarta hålen




















Fri vers av alfa VIP
Läst 653 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-12 07:28



Bookmark and Share


  Karin Andreasson
Gillar verkligen den här. suggestiv och mångbottnad. "reser han genom tomrummen och syr ihop de svarta hålen" mycket sinnrikt och vackert diktat.
2009-03-22

  Markattan
Jag tycker mycket om dessa dina rader och bilderna och tankarna de förmedlar.
2007-11-14

  sister mary
en läcker utsiktspunkt för nattens tankar och smekningar av världen och mellanrummen
2007-11-13

  bruise
Den här... vad ska jag säga?
Jag fastnade vid den. Jag gillar den.
Och den ger mig en viss känsla som är lite skyddande och behaglig.
2007-11-12

    eva m h
Väldigt fint ihoptråcklat!
Du satte fart på fantasin.
Ser en PeterPanfigur med stor stoppnål som flyger runt och syr ihop!
2007-11-12

  Christer Eriksson
takvåning, uberklasspoet?, ähh jag menar bara att denna kändes bra och det blir bilder ut genom takfönster och in i natten. stilrent..
2007-11-12

    A.Dorsay
den var mycket vacker, mysig på något sätt :)
2007-11-12

  Lena Krantz VIP
Weeee tjusigt jobbat!
2007-11-12

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-11-12

    anakin
skön dikt.
2007-11-12

  madinsane
wow.
vilken gungande färd.
otroligt skön text!
2007-11-12

  Ms Lovecraft
Vi försöker med länken igen:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=526472

2007-11-12

  Ms Lovecraft
De här, kanske?



2007-11-12

  Fredrik P. VIP
utmärkt poetisk betraktelse,
luftig och bildrik, bokmärker
2007-11-12

  Daniel_78 VIP
det känns som jag :) kul
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén