Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något hos dig

Det är något hos dig
Som sätter spår
Det är något hos dig
Som finns inuti mig

Och inte kan jag nå dig
Inte ens med min utsträckta hand
Och inte kan jag känna dig
Med min längtan

Det är något hos dig
Som får mig att sakna




Fri vers av InteJag
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-11-12 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InteJag