Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veva lina

 

 

 

Det som fiskaren vevar in

Han vevar in sin nästa fisk

Som du vevar in ditt nästa offer

 

Att veva Lina, säger du

Jag vevar in min nästa fru

Orden jag älskar dig, säger du till mig som i tabu

 

Ditt bete är av silkiga ord

Maskar som skriker löften om för alltid

Du spelar så hårt på

Vår enda önskan på denna jord

Vår önskan om, en framtid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 19:27



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Fastnade för rubriken. \"Att veva lina\"

En finurlig dikt som innehåller många kloka ord. Tänkvärd och med ett budskap som sitter väldigt bra! Jag gillar den!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*