Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välgjord framtid

 

 

Välsmord

Amnesi knivmord

Ett enda korsord med

en hel del könsord

Fast vid ett köksbord

utövar du lustmord

Lovord om vitsord

Små snabba ord om

skötbord

Och vi är fast som i

löftet om ett självmord

 

Ett leende, tillgjord

Ett rekord

För dig att tala om vid ett frukostbord

Hemmagjord

Välsmord

Oskadligjord

Har du gjort mig tom

med småord och löften om den resterande tiden

på vår jord

Välgjorda omgjorda folkmord

Och vi är fast med småord

I ett sista löfte om att vårt öde snart, är fullgjort

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 19:28



Bookmark and Share


  Regular
Snyggt...gillar både takten och hur du leker med orden i denna...samtidigt som den också har ett allvar och ett djup i sig som berör. Två tummar upp!!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*