Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar & känslor har snurrat runt länge nu på både gott & ont. Allt från härligt ärliga skratt till död & djup förtvivlan. Många gånger så har det känts som om döden hade varit den enklaste vägen ut, men nu så har jag ju mina älskade barn, familj &


Till alla mina vänner!


Tack för era goa skratt,
de tar jag med mig som en skatt.

Tack för era bra ideér & råd,
de har jag limmat fast i hjärtat som en tapetvåd.

Tack för eran omtanke & inspiration,
det värmer mer än 1 miljon.

Tack för erat stöd,
det har klarat mig från min död.


TUSEN TUSEN TACK!!!

Älskar er alla!




Fri vers av hjortfot
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-12 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hjortfot
hjortfot