Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min rosenträdgård


jag lägger rosor för varje dag
blomblad för varje sorg
utspridda i sin skönhet
påminns om det förgångna
hoppfull om framtiden

rosor på rad
som utsökta pärlor
trädda på silvertråd
i kärlekens färger
dofterna omsluter
glädjer

jag känner knoppande förhoppningar
om kommande skönheter
väntar på dagen
när knoppar slår ut
visar sin prakt
bjuder sin doft
vittnar om kärlek
ljuvliga dofter
lycka

aromen förför mig
lägger till rätta
ett oroat sinne

färger berikar
vibrerar
inspirerar
förskönar

kom!

förundras med mig
låt dig förföras
av skönhet
och dofter
färger

och känslan
av ro

och skönhet
tillfreds
med livet

åtminstone
för en stund

dofta på den ros
jag håller fram
för dig




Fri vers av glittertindra
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-13 11:56



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Helt ljuvligt doftande. Sprider ro i sinne.
2007-11-24

  VITRIOL
Mmm... rosenpoesi. Ljuvligt!
2007-11-15

  Ronny Berk
som vackerheter på silvertrådar med glänsa pärlemor; så trånar din poesi på kärleks lljuvligheta dofter... finsaker...ja...
2007-11-13

  Vind
Små stunder mellan blommande metaforer och doftens essens, ja där finns förundring. Elegant och välfunnet skrivet.
2007-11-13

  aftermath
allt går smidigare med en ros och dess blad, ja.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra