Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det inte kan bli värre, är \"bara\" dåligt inte så farligt


löd ihop de delar
som bör tillhöra manicken
vid namn hjärta
mina vingar är bortflugna
så är också skratten
som vid så många tillfällen
räddat min känslokalla
hjälplösa och svarta värld
ändå finns det ingenstans
jag hellre skulle vara i detta nu
smärta är trots allt
inspirerande, stärkande
rent av nyttigt för själen
och på en jord fylld av
förstörelse, utplåning
kan kanske mina mörka texter
ge hopp åt den
som är under botten




Fri vers av joss
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joss
joss