Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden som förklarar oss

Förra månaden älskade du mig.
För tre veckor sen älskade vi.
För två veckor sen svek du mig.
För en vecka sen bad du mig dra åt helvete!
Den här veckan ligger du med en annan.
En vecka framåt ser du mig och ber om förlåtelse.
Med belåtelse tänker jag be dig dra åt helvete!


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 21:55



Bookmark and Share


  To
Vad tragiskt. Ja så kan det kännas. Så känns det säker för många. En teori jag fick av din text är att om man säger samma sak tillbaka kanske det ger en signal att man kanske accepterar att man överhuvudtaget använder sådana ord.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory