Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ösregn av blod

 

 

   Att hålla fötterna på marken medan man flyter omkring

med huvudet inuti psyket och det känslomässiga, Det är en konst

 

Det är att se andetag

i dimman

 

   Att med sina ord få ett ösregn av blod att falla på Våra händer

och få oss att inse vår skuld inför världen, Det är ett mästerverk!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 05:20



Bookmark and Share


  Mr. Andersson
Få berör mig, din dikt gör.

// Martin
2007-11-18

  Bissen
Oh shit...
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*