Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotografen till alla bilder heter Emil och är barnbarn,-lerfigurerna har jag knepat och tillverkat i bästa amatöranda.


Monolog


Hon låg och nöp i filten
som om hon försökte
finna en punkt
som kunde ge henne lite tröst



jag vill inte umgås med er
sa hon till tankarna

ni tårar mina ögon
och lägger stenar i bröstet


ni skall vara mina vänner
hjälpa mig att finna bilderna
som får kaffet att smaka kaffe
maten att smaka gott
och viljan
skall stödja mig när jag går


och tänk
modet ställde sig
på hennes sida
fick henne ur sängen


där stenar nyss legat tunga
sjöng blodet en visa om den kravlösa kärleken




Övriga genrer av Bim
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-14 15:33



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tankar, tankar ur energi och modet ställer sig åter upp i givakt!
En klar bokmärkesmodig text! Fint skrivet absolut**
2007-11-16

  Tabes
Hoppingivande! Bokmärkes genast!
2007-11-14

    Lindizz
tycker mycket om denna. tack för läsningen.
2007-11-14

  Fredrik P. VIP
Ja, modet kan
verkligen förändra.
Den inre kampen
närgånget och fint
formulerad. Tack!
2007-11-14

    Maria Malm
Fin text, med modet som ställer upp.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bim