Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gissningslek





Hur mycket
nervlugnande
går det åt
för att klara ett
besök av hemtjänst?


jag tycker att jag
har fått med fan sjäv
att göra
och antagligen
tycker dom det samma


jantelagens döttrar
i en ojämn kamp
om hur man utför
så enkla saker som att diska

att se någon torka ur
diskpannan med papper från rullen
som sitter vid toaletten......

mitt hem är min borg
men imorgon sitter jag
med huvudet i en stor korg
och mummlar så dom aldrig mer vill se mig!





Övriga genrer av Bim
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 18:42



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ditt hem är absolut din borg och där bestämmer ingen annan än du!! Tragiskt att människor som ska hjälpa stjälper och bra skrivet om det!
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim