Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömlik



du försöker
rulla ett kranium ur dimman
och slå följe med ditt eget sökande
efter lindringen



vart du än vänder dig
står hundarna och väntar vid strandkanten



du sa
att du inte vet vart du är på väg
men att människorna förmodligen
finns i slutet på alla meningar



i sanden runt våra nakna fötter
drog du en död kvist  i en cirkel
och sa att du var tvungen
att gå tillbaka till början



ditt bleka ansikte
millimeter från mitt
och vi såg inte
att det var för sent


















Fri vers av alfa VIP
Läst 695 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-11-14 20:54



Bookmark and Share


  baklänges
tänker på Styx.. på gränsen till nåt slags dödsrike. Lite som en sådan gammal målning fullproppad med symboler. massor med snygga formuleringar, \"men att människorna förmodligen/finns i slutet på alla meningar\" t.ex. Vackert och med en kylig vind av obehag som stryker längs med. Och massor med vinklar att hoppa in i och läsa ifrån. gillar.
2007-11-18

    anakin
drömlikt drömlikt drömlikt
:)
2007-11-15

  Daniel_78 VIP
å du va, fan
det är ju så jävla ....

helvete
2007-11-15

  sistermoon
Gå tillbaka till början - den svåraste vandringen av dem alla. Gillar dina rader här .. speciellt de tre sista.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén