Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldlöv



tusen trasade löften
på marken
under mina fötter

inget alls




Övriga genrer av Smultris
Läst 827 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-11-15 00:06



Bookmark and Share


  D.H.Bay
jag läser den flera gånger, kastar om meningarna, börjar uppifrån och ned, nedifrån och upp, från mitten ner och med första raden som slutline, ja du fattar. hur mycket jag jag än sliter så går den aldrig sönder.

den här är draperad i bladguld
2008-04-03

  Lola
Mycket, mycket, mycket läsvärt.
2007-11-17

  Manal
få ord men en stark dikt
2007-11-17

  Ola Rydberg
Verkligen härligt målat
2007-11-15

  aftermath
det räcker till
blir över med dina fyra rader
lysande komprimerat
helt enkelt djävligt bra
2007-11-15

  Shininkagemusha
I löv it.

F´låt men jag var tvungen. Och den är bra, kort, och rostigt skarp.
2007-11-15

  Måna N. Berger
Precis som trollguldet i sagorna!
2007-11-15

  Daniel_78 VIP
sista raden är bra där
2007-11-15

  Maria Zena Viklund
gillar!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris