Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jul, jul...strålande jul?


Julefrid?

Minns ni känslan? Av äkta julefrid?

Dofter av apelsin...pepparkakor och julmust...

Behaglig belysning...glitter och röda stjärnor...

Tomtar som stilla står och ler...

Glada julvisor spelas...

Harmoni...stillhet...gemenskap...

Nu blandas det upp med nya ord...

Julstress...

Julångest...

Julhysteri...

Vart tog magin med en fridfull jul vägen...?




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-15 07:53



Bookmark and Share


  To
Dags för en revoultion kanske att fira jul på riktigt, med äkta obegränsad kärlek och julefrid. Och skippa stressen, ångesten och köp hysteri.

Magin kommer har jag en känsla av att jag kommer på återuppleva den 15 dec, då jag ska fria julen med en alternativ julfest (ljuvlig musik, vegetarisk mat och gemenskap) Önskar att jag kunde bjuda dig och alla andra, men det är inte jag som är arrangör.
2007-11-19

  Stjärnregn
Jadu, det kan man verkligen undra. Men ett skönt stilla lugn över början av denna text... och mer omagisk rad avslutar... =) Tjusigt!
2007-11-18

    Elina Möller
Ja det kan man undra. Kanske dags för en kraftansträngning från alla för att vinna tillbaka julens magi.

För övrigt Hatar jag verkligen tomtar.
2007-11-17

    JJ VIP
Ja hittar du den så var snäll och säg till mig! Jag letar också! Mvh. JJ.
2007-11-16

  Madjori
Ja, vad tog barndomens julefrid vägen? en tankeställare för många tror jag då dina ord får oss att bli barn på nytt.
Tack
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du