Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett du och jag som är Vi

 

Du målar min kärlek

 

på ramar

 

inom dig


med svalkande färger

 

i rött

och blått

 

...vi lever vår historia

igen


och igen


genom tider

tillsammans

i ensamhet

som vi förevigar...

i lust...




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 836 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-06-17 23:15



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert vännen,
2010-09-07

  Lasseman VIP
Wow! min sköna.. jag bara tappar andan.. kram och applåder..
2010-09-01

  Annette Andersson
Suggestivt och härligt!
2010-07-30

  micke marin
Rytmisk i känslan på nåt sätt.. gungar :)
åsså den märkliga avslutningen
"genom tider tillsammans i ensamhet"
en återkommande evighet..
som ju kärleken kan vara som.
2010-06-22

    Herr Ångest
Säger detsamma.. underbart skrivet och vackert!
2010-06-18

  LassO
så förbannat vackert
2010-06-17

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert häxan.
2010-06-17

  aol
härligt hett underbar poesi
2010-06-17

  Tini Tut
Härligt.
Fast jag tycker inte att rött är svalkande, mer hett och erotiskt.
Kram från Tini Tut
2010-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du