Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts Kärlek

 

Stilla morgonvind

sveper över kaffekopp

doftar harmoni




Bunden vers (Haiku) av Lyckohäxan Enediel
Läst 721 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-01-20 11:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mjau
2013-07-28

  Andreas Miller
Doften av ett varmt minne.
2013-03-13

  Blåbärskaj
En text med fyllig arom
2013-01-27

  aol
härligt rofyllt skriftat
2013-01-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
WoooooooW
Sköna tjej!
Hemma hos mig!
Väntar också
en koppkaffe
på Dig!
2013-01-20

  Lars Hedlin
Ro och Värme i denna!
2013-01-20

    ej medlem längre
Sannerligen harmoni. Vackert.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du