Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten häxa smyger fram


Åren gick medans häxan sprang omkring
Orden hon älskade låg i en lång mörk dvala
Men plötsligt en dag, mitt ur ingenting
Så snubblade hon in på tangenter så hala

En härlig känsla att få vara hemma igen
Leka med ord och alla vänner så rara
Njuta av poesi både då, nu och sen
Fast mera sen, för nu ska hon ut och fara...

För även häxor firar jul med gran och glitter
Och vi fyller våra paket med hejdlöst fnitter




Bunden vers (Rim) av Lyckohäxan Enediel
Läst 796 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-21 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint! *
2012-12-26

    Ken Cassel
Hej vännen!
Det var inte igår
Kul att se att du tycks må bra :)
God jul på dig!

Kramar

Ken

Och alstret ifråga
Jätte bra..
2012-12-23

  Primulan
Den var söt :) God Jul på dig!
2012-12-23

  lodjuret/seglare VIP
Skönt att du kan ta det piano mitt i all yra
2012-12-21

  Lars Hedlin
VArmt och gott,,,
2012-12-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Guld *-nan
att Du här!
<3-ligt väl-
kommen
tillbaka!
*********
2012-12-21

  livsdans
Hände även mig för några veckor sedan :-) välkommen tillbaka! Kram
2012-12-21

  livsdans
Hände även mig för några veckor sedan :-) välkommen tillbaka! Kram
2012-12-21

    ej medlem längre
Härligt ha dig tillbaka!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du