Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av min lyckoskatt

 

Snödoftande barn

rödrosiga kinder

blöta små fötter

kliver fnissandes in

sprider värme till modershjärta

skrattar runt

och delar Livet

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 851 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-11-11 18:27



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket träffande och värmande
Barns ögon bubblar av bus
och sprider glädje i våra hus
2011-05-03

  Lasseman VIP
Oh! vist kan man väl bara bli lycklig då?.. applåder
2011-01-22

  aol
underbart skaldat
2010-12-29

  JNI
vilken innerlig glädje !
2010-11-13

  KristinaE
du skriver om underbar närvaro - vackert och skönt!
2010-11-12

    Herr Ångest
Härlig dikt full av liv och glädje!
2010-11-12

    eva m h
Levande vinterbarn!!!
2010-11-11

  Blåbäret
så vackra snöänglar du förmedlar...härliga känsla!
2010-11-11

  micke marin
en riktig glädjespridare du..
2010-11-11

    ej medlem längre
Härligt skrivet med känna-igen-sig-tema!
2010-11-11

  Mizza
Vackert skrivet. Man känner känslan och kan nästan se de skrattande kalufserna komma in med röda näsor och fantasifulla leenden. Bra jobbat!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du