Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord skramlar mest...

 

Jag känner igen känslan

känslan av poesi som ligger där inom

som vill skrivas med glöd, glimt och värme

 

Men de fastnar

stannar till på vägen

tystnar och skaver hårt inom

gör små hål att gömma sig i...

 

Mina ord blir inte skrivna

romantik, kärlek, porr och sorger

allt blir kvar

i en dunkel vrå

 

Jag känner igen känslan

känslan av alla ord som sakta tystas ner...




Fri vers (Fri form) av Lyckohäxan Enediel
Läst 892 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2013-07-28 09:55



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Orden som blir kvar i hålrum och fastnar där. Tänkvärt .Fint.
2020-06-02

  lodjuret/seglare VIP
Har bokmärkt texten. En god sak med att bokmärka en text, är dels att det 'närhelst en grips av lust' att läsa den igen, så finns den för en själv att hitta. Dessutom känns beteendet 'mera' än att applådera. Även om det kan kännas osäkert varför en bokmärkning alls sker. Men den är alltså både ett 'godkännande' och en märkning.
2020-06-02

  Ronny Berk
läser och begrundar, ja !
2015-07-02

  Bo Lövhalka
Bra
Kämpa på!
2013-12-20

  Lasseman VIP
Det kommer min vän.. alla dina texter är skrivna med en värmande glimt som värmer ens själ när så behövs.. kram
2013-08-01

  Lars Hedlin
JA håller med<!
2013-07-29

  Blåbärskaj
Med idétorka, hjärnsläpp och skrivkramp blir det inte mycket skrivet.
2013-07-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så kan det bli!
Tomma ord kan
på en ta knäck
men önskar dem
bara ett:Väck!
2013-07-28

  lodjuret/seglare VIP
Jag har ingenting att anföra här,
som jag vill tala högt om.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du