Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuldbärare

Barn behöver få veta att de är älskade

och att det negativa som händer

inte är deras fel

Annars byggs en identitet av skuld upp

Ett tungt fängelse




Övriga genrer av eva m h
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 16:32



Bookmark and Share


  Yvonne
Så sant. Skuld är ett tungt fängelse. Bra liknelse.
2007-11-17

  bluesatin
Jaaa, jag säger som de andra. Sår som tar tid och så viktigt att det skrivs om detta tema. Jag är dig innerligt tacksam och så fint skrivet.
2007-11-17

    Maria Malm
Ett fängelse, som är svårt att komma ut ur.
2007-11-16

  albertina
Det är ju så sant. Och en skuld som är så svår att bli av med. Det tar tid=)
Tack för bra läsning
2007-11-15

  Rosmarin
så sant
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

eva m h