Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har idag gått ned i en vak, hjälp mig upp innan morgonen gryr


Idag frost, imorgon tö

  Idag är känslan som evighetens korridor

en dag av kylans tomrum

musiken har frysit till

och jag fryser

inte kall

frusen

långt ifrån

men ändå nära

mitt hjärta är frostskadat

den varma känslan tinar isen

och imorgon brinner åter mitt hjärta

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-11-15 20:23



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Bra skrivet!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP