Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en natt för längesen då jag inte kunde sova i min säng . . .


i natt?

nattens mörker
omsluter mig
på trappan
ger en obeskrivlig
trygghet

ensam iaktar jag
en öde värld
med bara stjärnor
som sällskap

lägger mig tillrätta
på rygg
och räknar
Allt tycks sova i ro
och snart även jag




Fri vers av vilsen
Läst 360 gånger
Publicerad 2005-05-07 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vilsen