Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Jan Seilitz


Blåa rum

Du fanns i tider som rymde rum
nu som ett snäckskal
spolas du bort

Jag sökte dig i tider som rymde rum
ett mer
än vad jag trodde

Söker nu i rum som rymmer tystnad
du fanns där också
blå, i glömd skrud




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-26 17:17



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Stark, originell dikt med något svagt slut men även det kan nog växa med fler läsningar. Gillar dina upprepningar. Du utvecklas verkligen som poet, hela tiden, det är härligt att följa.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP