Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dilsewat


Oförgänglig skrift på bränd lera

När papyrus, pergament och papper
multnat till stoft och damm
När alla elektroniska minnen
dunstat ut sina ettor och nollor
när haven höjts och sänkts -

då ligger fortfarande sagan
om Gilgamesh kvar i ökensanden
inristad i brända lerskärvor
som ett första och sista minne
av människans vandring på jorden.




Övriga genrer av papillon
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-16 12:30



Bookmark and Share


    Robert N
Även om ettorna och nollorna pulserar från optiska kablar genom universum genom oändligheten, meda skärvorna vittrar.
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

papillon