Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen


våt

mjuk

sensuell

lockar mej

att ge mej till dej.




Fri vers av pärlan
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-07 22:21



Bookmark and Share


    Solvinden
Kort senusellt laddat. Egentligen behövs inte flera ord.
2005-05-09
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan