Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förintelse



som att söka förklaringar
att leta ledtrådar bland kadavder och kaos
världen vänder
baksidor ut och in
väver förbannelser baklänges över bleka kroppar

utanför




Övriga genrer av Smultris
Läst 768 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-17 00:50



Bookmark and Share


  Kopia
huowah

Gillade INTE!

Sättet att skriva gillar jag och orden ger ett starkt intryck som jag inte gillade... De är otäck och ger mig en känsla jag inte vill ha. Ett bra betyg alltså men jag läser den nog hellre på hösten än så här års!
2008-03-09

  Diffusiaria
åh....gillade
2007-12-03

  Neal
VIII

sprickan vidgades

och människor
gled undan för dig
blev ogripbara och hotfulla
kunde bara
identifieras genom sina svek
genom den smärta
dom tillfogade varandra
2007-11-17

    Erika H
som att leta i virrvaret
så långt bortanför
att lappen i ryggen inte syns
även om den är vit på svart

detta är grymt svart och vackert skrivet
2007-11-17

  aftermath
stronga rader!
skulle dock skippa \"som att\"
i första raden
och \"att\" i andra
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris