Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fick iden till denna senryu när jag hörde om en annan aktuell mässa - mamma pappa barn mässan 7-8 maj carlstads conference center


skilsmässa


läste att det inträffar
fler skilsmässor nu

vad säljer de där




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-05-08 08:50



Bookmark and Share


  kath
du har gjort det igen........
den är så bra...jag log länge..

de säljer lite av varje, sorg, lättnad...skuld och misslyckande...kan jag tänka
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP